Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare CV installateurs in regio Twente

Martin Koopman, Installatietechniek

Martin Koopman, Installatietechniek Adres:
Martin Koopman, Installatietechniek
Soetersveldweg 4
7151 JA Eibergen

Tel. 0545 - 478266
Fax. 0545 - 478267

Website. www.martinkoopman.nl

Beschrijving:
Onderhoudscontract
Verwarminginstallaties zijn bij ons in goede handen, we hebben een 24 uurs service zodat we u in geval van storingen snel van dienst kunnen zijn. We altijd telefonisch bereikbaar voor storingen, soms dient u een voicemail in te spreken, een monteur neem dan zsm contact met u op.

Mocht het door een slechte verbinding voor ons niet mogelijk zijn om de telefoon direct aan te nemen wordt u meestal direct terug gebeld.

Een duur onderhoudsabonnement met allerlei opties kennen wij niet, bij ons betaald u alleen voor werkzaamheden die wij uitvoeren. Voor onderhoud van cv ketels en voor kleine storingen berekenen wij een vaste prijs. Wanneer u regelmatig onderhoud door ons laat uitvoeren berekenen wij geen voorrijkosten binnen de gemeente Berkelland. Voor tarieven kunt u het beste telefonisch contact met ons opnemen.

Als het onderhoud is uitgevoerd krijgt u een sticker op de ketel waarop vermeldt staat wanneer er onderhoud is gepleegd en wanneer het wenselijk is dat het weer gebeurd,dit wordt door ons ook geregistreerd.

Het enige wat wij van u vragen is dat u zelf contact met ons opneemt voor de vervolgafspraak, dit kan van maandag tm vrijdag van 730 uur tot 1830 uur.


Ketelvervanging:
Cv ketels gaan in regel ca 15 jaar mee, hierna worden ze vaak vervangen omdat er dure reparatiekosten aan komen of omdat een moderne ketel veel zuiniger is. Bij ons kunt u ketels kopen of leasen. Wij zijn dealer van de merken Atag,Remeha,Nefit en Awb. Dealerschap betekent dat er op tijd aan bijscholing wordt gedaan en dat onderdelen in voorraad zijn om een snelle service te kunnen waarborgen.

Voor een offerte komen wij in regel persoonlijk bij u langs om de huidige situatie op te nemen, tevens inventariseren wij wat Uw wensen zijn op het gebied van verwarming en warmwater voor nu en in de toekomst.
Tevens kunnen we u advies geven hoe uw installatie zuiniger in gebruik kan worden.

Tijdens offertegesprekken word regelmatig de vraag gesteld wat "de beste ketel is ' ,naar onze mening is dat een ketel die voldoet aan de door u gestelde wensen en weinig klachten ,onderhoud en storingen heeft.

Dat dit niet altijd de goedkoopste ketel is lijkt logisch,maar omdat een cv ketel een "low interest"product is kan een verkeerde ketel tot teleurstelling leiden en bij bv de verbouw van de badkamer of de uitbouw van de woning tekort schieten.

Onze offertes zijn scherp geprijst, ook wij vinden het belangrijk dat u advies op maat krijgt zodat u straks tevreden bent over de nieuwe aanschaf. Hierbij hoort ook, na plaatsing, het uitleggen van de thermostaat en de nieuwe ketel.

De plaatsing van de nieuwe ketel verrichten wij meestal binnen een halve dag zodat de overlast zeer beperkt blijft, tevens nemen wij de oude apparatuur mee en ruimen we onze rommel op.


Energiebesparing:
De gasprijs wordt steeds hoger in Nederland, zodat het zeer interessant wordt om ,naast het vervangen van de cv ketel, ook de rest van de installatie eens na te kijken.

In het verleden (en nog steeds) werden er standaard radiatoren in woningen geplaatst met relatief veel waterinhoud.
Veel waterinhoud betekent een lange opwarmtijd met als gevolg "overshoot", dit is het oplopen van de ruimtetemperatuur na het bereiken van de ingestelde waarde van de kamerthermostaat.
Vooral in combinatie met een oude cv ketel geeft dit het gevoel dat op het ene moment de woonkamer veel te heet is en in het andere moment te koud.

Moderne ketels "moduleren" dwz dat ze afhankelijk van de watertemperatuur of de kamertemperatuur hoger of lager gaan branden, met als gevolg een gelijkmatigere ruimtetemperatuur.
Tegenwoordig zijn er radiatoren waar slechts enkele liters water inzitten, en toch net zoveel capaciteit hebben als uw huidige radiatoren. In traditionele radiatoren zit soms wel 20 liter water. Het kost meer energie (gas ) om 20 liter te verwarmen dan 3 liter!!

Wij hebben Low h2o radiatoren in ons programma van het merk Jaga , deze kunnen tevens worden gecombineerd met een zeer prettig ventilatiesysteem.


Warmtepompen:
Op dit moment zijn warmtepompen een hot item.
Een warmtepomp is in de basis gelijk aan een koelkast.
Warmte van een lage temperatuur word doormiddel van een compressor en koelmiddel naar een hogere temperatuur gebracht.
Hierbij wordt een opbrengst gehaald tot 400 %,dwz 1 kwh elektra wordt verbruikt maar levert 4 kwh op.

Op een warmte pomp zit op dit moment subsidie voor woningen ouder dan 15 jaar, in combinatie met naisoleren van de woning in combinatie met "laag temperatuur verwarming" kan dit een forse besparing op de stookkosten opleveren.

Wij plaatsen warmtepompen van het merk Stiebel Eltron en Alpha Innotec. Tevens verzorgen wij de grondboringen.

Plaatsen in de regio Twente