Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare CV installateurs in regio Zeeland

Intec Installatietechniek

Intec Installatietechniek Adres:
Intec Installatietechniek
Kloosterweg 16
4421 PV Kapelle

Tel. 0113 - 341100
Fax. 0113 - 340106

Website. www.intec-kapelle.nl
Email. info@intec-kapelle.nl

Beschrijving:
Centrale verwarming
Intec Installatietechniek is specialist op het gebied van centrale verwarming. U kunt bij ons terecht voor onderhoud, aanpassingen en/of renovatie. Ook in ketelvervanging zijn wij gespecialiseerd.

Wij voorzien woningen, kantoren, scholen en bedrijfsgebouwen van centrale verwarming. Tevens kunt u bij ons terecht voor het leveren van cv materialen, vanaf een koppeling tot een complete cv installatie. Deze installatie wordt door ons geheel uitgerekend en indien nodig wordt montagegereedschap ter beschikking gesteld.

Een nieuwe cv-ketel?
Is uw huidige cv-ketel aan vervanging toe? InTec kan u helpen met de aanschaf van een nieuwe ketel. In een persoonlijk gesprek kunt u al uw wensen en verwachtingen kenbaar maken. U ontvangt van ons een uitgebreid advies en een offerte waar alle slijtage gevoelige onderdelen zoals, gaskraan, inlaatcombinatie, expansievat, rookgasafvoer en dergelijke inbegrepen zijn. Dit zodat u weer volledig op uw nieuwe installatie kunt vertrouwen.

Onderhoud aan uw cv-ketel?
Is uw cv-ketel aan een onderhoudsbeurt toe? Bij InTec kunt u terecht voor periodiek onderhoud van alle merken cv-ketels. Ook hebt u de mogelijkheid hiervoor een onderhoudscontract af te sluiten. Ieder jaar komt een van onze monteurs dan bij u langs voor een onderhoudsbeurt aan uw ketel. U hoeft niet zelf een afspraak te maken. Wij houden dit in de gaten voor u. Hiermee voorkomt u dat uw ketel kapot gaat op een moment dat u hem echt niet kunt missen. Makkelijk toch?

De centrale verwarming is samengebouwd uit verschillende componenten.
- De verwarmingsbron ( cv-ketel of warmtepomp)
- De warmte afgifte installatie.
- Het leidingnet.
- De regeling.

De cv ketel
U kunt bij ons terecht voor diverse merken cv-ketels. Alle merken zijn geselecteerd op deugdelijkheid en goed rendement. Alle ketels zijn hoogrendementsketels met een modulerende brandertechniek. Wij selecteren de cv-ketel voor u aan de hand van een warmteverlies berekening van het pand. Indien het een combiketel betreft wordt bovendien de warmwater vraag beoordeeld. Dit alles betekent dat wij u een ketel bieden met een bepaalde verwarmingscapaciteit en noodzakelijke tapwater hoeveelheid passend bij uw woning en wensen.

Plaatsen in de regio Zeeland