Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare CV installateurs in regio Zeeland

Gelok Warmte & Loodgieterswerken

Gelok Warmte & Loodgieterswerken Adres:
Gelok Warmte & Loodgieterswerken
Elektraweg 3a
4330 PK Middelburg

Tel. 0118 - 612093
Fax. 0118 - 641757

Website. www.gelok.nl
Email. info@gelok.nl

Beschrijving:
VERWARMING

Lokaal
Lokale verwarming is weer terug van weggeweest. Nu niet als hoofdverwarming, maar als bijverwarming. Er is nog volop keus in kwalitatief goede gevelkachels, gashaarden, maar ook gas-inzethaarden met de uitstraling van een echte open haard. Deze inzethaarden zijn er ook in een zogenaamde "gesloten uitvoering" met geveldoorvoer, die een duur schoorsteenkanaal overbodig maakt. Ze kunnen daarbij ook probleemloos in een moderne woning worden geïnstalleerd, in situaties waar een "open" toestel om veiligheidsredenen niet toegestaan is.

Centraal
Een cv-systeem met watergevulde radiatoren is tegenwoordig een van de meest toegepaste manieren van verwarmen. Als vertrekpunt bij de keus van een nieuw cv-combitoestel nemen wij de eisen die u stelt aan het warmwatercomfort. Daarbij moet u ook vooruit denken.

Heeft u plannen om in de nabije toekomst een badkamer met stortdouche en zijdouches te laten installeren? Dan is het verstandig om uw toestelkeuze daar nu al op af te stemmen. Compleet met een bijpassende elektronische ruimte-thermostaat kan de kamertemp-eratuur vervolgens traploos geregeld worden : comfortabel en zuinig! Radiatoren die het systeem completeren zijn leverbaar in talloze modellen, kleuren en maten. Belangrijkste eis bij de keus van een nieuwe radiator is de warmteafgifte; die moet voldoende zijn voor de ruimte die verwarmd moet worden.

Vloerverwarming
Naast snelle elektrische vloerverwarming voor kleine vloeroppervlaktes zoals in badkamers en keukens zijn er ook de watergevulde systemen. Een dergelijk systeem kan gebruikt worden als comfortabele hoofd-verwarming. Een goed ontwerp, met een goede regeling die afgestemd is op gebruik in combinatie met radiatoren - op bijvoorbeeld de verdieping van uw woning - is daarbij een vereiste. Is alles juist geïnstalleerd en afgeregeld dan merkt u niets aan de vloer; u ervaart alleen een comfortabele ruimtetemperatuur. Er zijn meerdere systemen en mogelijkheden waarmee ook in bestaande woningen vloerverwarming kan worden geïnstalleerd.

Heteluchtverwarming
Wordt opnieuw veel toegepast en tegenwoordig vaak gecombineerd met warmteterugwinning. Installatie in bestaande woningen is lastiger dan in nieuwbouw, maar ook hier geldt dat met een goed ontwerp en wat creativiteit voor de meeste situaties een oplossing gevonden kan worden. De temperatuurschommelingen die vaak kenmerkend waren voor oudere heteluchtverwarmers behoren met de nieuwe technieken tot het verleden. Ook hier stuurt een elektronische thermostaat het nieuwe toestel zodanig aan dat het "hoog" of "laag" brandt afhankelijk van de warmtebehoefte.

klimaatcomfort
U kunt natuurlijk bij ons langskomen om het een en ander te bekijken aan radiatoren en cv-ketels maar uw keuze wordt sterk vereenvoudigd door onze koppeling met Klimaat Comfort. Op deze unieke en zeer complete site vindt u de mooiste en beste merken die op de Nederlandse markt verkrijgbaar zijn.

Radiatoren, CV-ketels, vloer-verwarming, ventilatiesystemen, airconditioning, producten voor de woningbouw maar ook voor bedrijven en instellingen compleet met subsidie mogelijkheden.

Onderhoud = Behoud!
luidt een gezegde. Het geldt zeker voor de installaties in uw woning. Als het gaat om verwarming en warm water is dat iedereen bekend. Hoewel vaak gezien als vervelende kostenpost is regelmatig onderhoud van apparatuur en installaties absoluut geen luxe. Verenigingen van huiseigenaren en ook het Nutsbedrijf en de Consumentenbond adviseren een regelmatige inspectie van gastoestellen. Ook al zijn alle gastoestellen Giveg-gekeurd en goed beveiligd, met terugkerend onderhoud voorkomt u niet alleen onaangename verrassingen maar verhoogt u ook de bedrijfszekerheid en het rendement. Met een onderhoudsabonnement op maat hoeft u dat zelf niet bij te houden. En er zitten meer voordelen aan een abonnement. Informeer vrijblijvend.

Plaatsen in de regio Zeeland