Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare CV installateurs in regio Noord-Midden Limburg

Jenniskens Installatie BV

Jenniskens Installatie BV Adres:
Jenniskens Installatie BV
Keizersveld 23
5803 AM Venray

Tel. 0478 - 532441
Fax. 0478 - 532645

Website. www.jenniskensinstallatie.nl
Email. info@jenniskensinstallatie.nl

Beschrijving:
Verwarmings-installaties
Verwarmingsinstallaties zorgen ervoor dat u nooit zonder warm water zit en dat uw huis op een prettige en zuinige manier wordt verwarmd. Jenniskens Installatie is niet voor niets al vele jaren ATAG-Select dealer. Zij zorgen voor het onderhouden van verwarmingsinstallaties en eventueel het vervangen van oude installaties.

,,Als wij merken dat een installatie aan vervanging toe is, geven wij vrijblijvend een advies. De nieuwste hoogrendementsketels (de naam zegt het al) stoken zuiniger en hebben dus een hoger rendement.

Bovendien zijn ze kleiner en leveren ze meer warm water voor gebruik in bad of douche. Daarnaast leveren wij ook vloerverwarming, radiatoren en moderne designradiatoren.''

Bij verwarming denkt u misschien alleen aan een CV-ketel met radiatoren. Maar heeft u wel eens gedacht aan een combiketel, vloer- of wandverwarming, designradiatoren of weersafhankelijke regeling? Allemaal oplossingen die uw woongenot verhogen.


Vloerverwarming voor een gezond leefklimaat
De afgelopen jaren heeft vloerverwarming steeds meer terrein gewonnen. Zowel in nieuwbouw als in renovatieprojecten wordt deze warmtebron steeds vaker geïnstalleerd.

Comfort is hierbij één van de belangrijkste criteria. Door de ontwikkeling van nieuwe technieken is deze vorm van comfort betaalbaarder geworden en biedt ze bovendien veel praktische voordelen.

Zo kan de ruimtetemperatuur lager zijn, omdat de stralingswarmte van de vloer hieraan een belangrijke bijdrage levert. Ook blijkt vloerverwarming hygiënisch te zijn.

Zo ontnemen verwarmde vloeren bacteriën (vooral huismijt) hun belangrijkste levensvoorwaarde: vocht. Maar wat te denken van de vergrote inrichtingsvrijheid. Bij uw keuze voor meubilair en inrichting wordt u niet meer belemmerd door radiatoren. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.


Service- en Onderhoud, Storingen
Jenniskens Installatie is een bedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van het aanleggen en onderhouden van cv-toestellen. Service monteurs welke volledig op de hoogte zijn van de nieuwste technieken staan 24 uur per dag, 365 dagen per jaar voor U klaar. Zij zullen ervoor zorg dragen dat Uw toestel correct werkt en niet meer verbruikt als nodig. En dit alles tegen een aantrekkelijke prijs.

Plaatsen in de regio Noord-Midden Limburg