Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare CV installateurs in regio Zuid-Limburg

Pre-Tech advies- en Installatiebedrijf

Pre-Tech advies- en Installatiebedrijf Adres:
Pre-Tech advies- en Installatiebedrijf
Jeustraat 44
6367 EW Voerendaal

Tel. 045 - 5622252
Fax. 045 - 5622250

Website. www.pre-tech.nl
Email. pre-tech@hetnet.nl

Beschrijving:
COMFORT IS HET BELANGRIJKST
- Optimaal comfort bereikt u wanner u cv ketel precies de juiste capaciteit heeft. Is de capaciteit te groot dan verbruikt het toestel onnodig veel energie. Terwijl een ketel met een te geringe capaciteit problemen heeft om de vertrekken warm te houden, of u hebt onvoldoende warmte comfort. In grote lijnen heeft u nu de keuze uit twee soorten ketels: een HR ketel, of een VR ketel. Het verschil tussen beide zit ' m in het rendement. HR staat dan ook voor Hoog Rendement, en VR voor Verbeterd Rendement. De HR ketel heeft een hoger rendement dan een VR ketel. Dat komt vooral doordat de HR ketel een bijzondere warmtewisselaar bezit, waardoor ook de warmte uit de afvoergassen benut wordt. Kort gezegd, komt het er op neer dat er bij een HR ketel veel minder warmte door de schoorstenen verdwijnt. En dat is natuurlijk gunstig voor uw gasrekening. Als u nou toch een nieuwe CV ketel gaat aanschaffen, kunt u ook overwegen om een combiketel te nemen. Zo'n toestel zorgt niet alleen voor het op temperatuur houden van uw woning, maar levert ook warm water. Eén toestel zorgt dan voor alle comfort. Dat scheelt in aanschaf, installatiekosten en onderhoud.

ALTIJD EEN WARME DOUCHE
-Weg met de koude douche of dat miezerige straaltje warm water!
Weg met het bad dat maar niet vol wil lopen... Tijd voor comfort in huis, ook als het om warm water gaat. Mooi dat er tegenwoordig voor ieder huis en voor iedere situatie een warmwatervoorziening is te vinden die precies het comfort biedt dat U zoekt.

NOOIT MEER KOUDE VOETEN
- Vloer, wand en luchtverwarming;
Tegenwoordig zien we dat vloer en wandverwarming steeds vaker als hoofdverwarming worden geïnstalleerd. Met warm water dat door leidingen in de vloer of wand stroomt, wordt een ruimte op temperatuur gehouden. Vloer en wandverwarming geven stralingswarmte af, maar de ruimte wordt ook opgewarmd door convectiewarmte omdat de warmte stijgt en gaat circuleren.
Net als vloerverwarming is luchtverwarming vrijwel onzichtbaar. Afgezien van een aantal kleine roosters in de muren of in de vloer is in de woonruimtes niets van deze verwarmingsinstallatie te zien.

DE ZON ALS BRON
- Ook wij maken steeds meer gebruik van zonne-energie. Logisch want de zon is een schone, onuitputtelijke en gratis energiebron. En niet alleen voor het opwekken van stroom, ook voor het opwarmen van water. In ons land zijn er bijv. al tienduizenden zonnepanelen en zonneboilers geïnstalleerd. En de vooruitzichten zijn zonnig, want dit aantal groeit snel....

DE MOOISTE RADIATOREN
- De nieuwste designtrend: warmte!
Ook ontwerpers zitten er graag warmpjes bij en dat resulteert in prachtige radiatoren. Juweeltjes van eigentijdse design, voor de woonkamer, keuken, badkamer, hal, kortom overal waar je een persoonlijke touch aan je interieur wilt geven. Topdesign waar je ogen het ook warm van krijgen.

Plaatsen in de regio Zuid-Limburg