Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare CV installateurs in regio Groningen

Koops en Brakel Installateurs

Koops en Brakel Installateurs Adres:
Koops en Brakel Installateurs
Felland Noord 1a
9753 TB Haren

Tel. 050 - 5344721
Fax. 050 – 5348990

Website. www.koopsenbrakel.nl
Email. info@koopsenbrakel.nl

Beschrijving:
CV ketels
Het aanschaffen van de juiste HR-Ketel is niet eenvoudig. Welke installatie is geschikt voor uw woning, kan de dakdoorvoer blijven zitten en moet de kamerthermostaat worden vervangen.

Voordat we een offerte uitbrengen komen we altijd bij u langs om de mogelijkheden te bekijken en uw wensen te bespreken. Uiteraard staan wij u daarin bij met vakkundige en energiebesparende adviezen over de te plaatsen cv-ketel. Ons advies en de offerte zijn vanzelfsprekend geheel vrijblijvend.

Voor CV ketels zijn wij o.a. dealer van Remeha, Nefit, Itho, Daalderop, Vaillant en Intergas. Uiteraard leveren en onderhouden wij alle merken cv ketels zodat U bij ons altijd terecht kunt.

Radiatoren
De laatste jaren zijn er op het gebied van radiatoren veel ontwikkelingen geweest. Naast de standaard plaatradiator is de design radiator is niet meer weg te denken in een hal of badkamer. De keuze in de modellen en kleuren is er groot en enig advies van onze kant kan zeker geen kwaad.

Ook worden de radiatoren tegenwoordig voorzien van thermosstatische radiatorknoppen. Deze knoppen zorgen voor een groot wooncomfort, zijn mooi en voor design radiatoren zijn ze te krijgen in een mooie design uitvoering.

Wij zijn o.a. dealer van Henrad, Brugman, Global, Thermic en Vasco radiatoren. Deze radiatoren zijn dan ook in onze showroom aanwezig.

Vloerverwarming
Elektrische vloerverwarming is de laatste jaren in opkomst. Het is gemakkelijk door een doe-het zelver aan te leggen en de kosten zijn hoog.

Ook voor vloerverwarming, gekoppeld aan uw cv installatie kunt U bij ons terecht. Wij leveren en monteren vloerverwarmingsystemen van o.a. WTH, Rehau en Unipipe. Tevens hebben wij de mogelijkheid om de vloerverwarmingsbuizen in te frezen in betonvloeren.

Plaatsen in de regio Groningen