Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare CV installateurs in plaats Wildervank

Installatiebedrijf Bruins en Zoon BV

Installatiebedrijf Bruins en Zoon BV Adres:
Installatiebedrijf Bruins en Zoon BV
Kanaalstraat 56-58
9301 LT Roden

Tel. 050 - 5019307
Fax. 050 - 5018190

Website. www.installatiebedrijfbruins.nl
Email. bruins@sanidrome.nl

Beschrijving:
Centrale verwarming
In Nederland kunnen we niet zonder verwarming. C.V. installaties maken zelfs de koudste winteravonden aangenaam warm. Of het nu gaat om luchtbehandeling, lokale verwarming of centrale verwarming, wij zorgen er vakkundig voor dat niemand in de kou hoeft te zitten.

Verwarming is één van de specialismen van Installatiebedrijf Bruins. Bij Installatiebedrijf Bruins is alles mogelijk, van het leveren en/of plaatsen van een c.v. ketel, boiler radiator tot het vervangen van een thermostaatkraan. Op de verwarming moet je blindelings kunnen vertrouwen en er moet altijd warm water zijn. Dat kan alleen als u uw cv- en warmwaterinstallatie goed onderhoud.

Wij nemen de zorg voor uw ketel graag van u over doormiddel van het afsluiten van een onderhoudscontract. Wanneer u een onderhoudscontract met ons afsluit, dan komen wij eenmaal per jaar bij u langs om de ketel schoon te maken en aan een controle te onderwerpen. Daarnaast staan wij 7 dagen per week voor u klaar met onze 24-uurs service, zodat u bij eventuele calamiteiten snel geholpen bent.

Heeft u vragen over uw C.V. ketel of wilt u informatie, neem dan direct contact met ons op. Wij komen graag bij u langs.


Vloerverwarming
Vloerverwarming is de oudste vorm van centrale verwarming, zelfs de Romeinen gebruikten al vloerverwarming. Destijds werden de woningen gebouwd met een dubbele vloer waartussen hete kolen werden gelegd of een vuur werd gestookt. Het was alleen weggelegd voor de vermogende en invloedrijke mensen. Bruins is specialist in het aanleggen van vloerverwarming in Noord Nederland. Vloerverwarming is de oudste vorm van centrale verwarming.

Wij bieden u de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende opties, van het leveren van de materialen tot een volledige installatie. Wij installeren of leveren uw vloerverwarming op basis van installatie op:
• Noppenisolatie
• Draadstaalnetten (ook voor industrievloeren)
• Infrezen in bestaande vloeren
Tevens kunnen wij uw tegelvloer leveren en laten leggen door onze eigen tegelzetters.

Voordelen van vloerverwarming:Vloerverwarming is de oudste vorm van centrale verwarming. Vloerverwarming biedt een groot aantal voordelen ten opzichte van overige verwarmingstypen. Hieronder vindt u een aantal voordelen:
• Constante temperatuur
• Minimale tochtverschijnselen
• Vloertemperatuur van ongeveer 24 graden celsius
• Gelijkmatige verwarming
• Droge vloeren in sanitaire ruimtes
• Geen radiatoren
• Uitermate geschikt voor lage temperatuur-verwarmingen (Warmtepomp)

Infrezen van de vloerverwarming
Bij het infrezen komen de vloerverwarmingsbuizen in de bestaande afwerkvloer te liggen. Deze methode is geschikt als bijverwarming, maar kan ook als hoofdverwarming fungeren (mits de woning en de vloer goed geïsoleerd is). Deze methode wordt toegepast als er een afwerkvloer van zandcement of anhydriet aanwezig is en er geen mogelijkheid is om in de hoogte te werken.

Nadat de groepen zijn verdeeld, worden de sleuven ingefreesd.
Dit gebeurd doormiddel van een diamantzaagmachine in combinatie met een industriële stofzuiger. Het geheel geschied nagenoeg stofvrij. Het aan te bevelen systeem is het slakkenhuispatroon. Hierbij worden de vloerverwarmingsbuizen zodanig gelegd, dat de aanvoer- en retourleiding consequent naast elkaar liggen.

Plaatsen in de regio Groningen