Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare CV installateurs in regio Rotterdam

Installatiebedrijf Nobel

Installatiebedrijf Nobel Adres:
Installatiebedrijf Nobel
Stormsweg 54
2921 LZ Krimpen aan den IJssel

Tel. 0180 - 516530

Website. www.installatiebedrijfnobel.nl

Beschrijving:
Al vele jaren zijn wij een bekend en vertrouwd adres in Krimpen a/d IJssel. Bij ons kunt u terecht voor alle voorkomende installatiewerkzaamheden. Wij opereren hoofdzakelijk in de particuliere markt en daarom vinden wij een persoonlijke benadering van onze klanten het allerbelangrijkst. Ter voorbereiding op het werk brengen wij u vrijwel altijd een bezoek waarna vrijblijvend een offerte volgt.


Cv. ketels
Als installatiebedrijf hebben wij gekozen voor het dealerschap van diverse betrouwbare merken.
Wij zijn dealer van:
* Itho
* Nefit
* Daalderop
* AWB
* Remeha

Met de keuze uit deze merken kunnen wij u altijd een toestel aanbieden wat past bij uw wensen en uw budget.

Itho
Om aan de vraag in het middensegment te voldoen hebben wij zeer recent het merk Itho aan ons assortiment toegevoegd. Dit toestel is mooi compact en voorziet in een buitengewoon tapcomfort. Omdat wij ook erkend dealer van dit merk zijn, kunnen wij 5 jaar volledige garantie geven op deze toestellen.

Nefit
Al meer dan 25 jaar een begrip in de Hoog Rendement combiketels. Het merk levert een breed en sterk assortiment van buitengewone klasse in alle marktsegmenten.

Daalderop
Van dit merk bezitten wij al jarenlang de onderscheiding: Erkend Daalderop Installateur (EDI). Hiermee kunnen wij u zéér goed van dienst zijn met zéér gunstige garantievoordelen. Op alle Daalderop toestellen zit standaard een all-in garantieperiode van 5 jaar! Deze toestellen leveren u een buitengewoon goed tapcomfort.

AWB
Het Nederlandse product met een buitengewone prijs/kwaliteit verhouding. De AWB 3 HR combi is compact, geruisloos en betrouwbaar. Kortom een buitengewoon toestel in het midden segment van de markt.

Remeha
De Remeha Avanta is al 2 jaar Nederlands meest verkochte toestel. Dit heeft hoofdzakelijk te maken met de prijs. Het is een scherp geprijsd toestel wat niet ten koste gaat van het comfort. Met dit toestel kunnen wij ook iets betekenen in het lagere segment.

Radiatoren
U vind bij ons diverse merken radiatoren van klassiek tot modern en diverse merken designradiatoren. Een bezoek aan onze showroom is zeker de moeite waard. Er zijn showmodellen te zien van de merken: Henrad, Radson, Vasco, Jaga en Global.

Vloerverwarming
De ultieme vorm van verwarmen van uw woning is toch wel vloerverwarming. Een verwarmde vloer geeft een geweldig comfort is zuinig in gebruik en voorkomt in veel gevallen het plaatsen van radiatoren. U heeft dus géén obstakels op de muren en door de hoge stralingswarmte is het geheel comfortabel en zuinig, zeker in combinatie met een HR ketel.

Plaatsen in de regio Rotterdam