Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare CV installateurs in regio Rotterdam

Vaney Klimaatservice BV

Vaney Klimaatservice BV Adres:
Vaney Klimaatservice BV
Cornelis Houtmanstraat 5
3124 LB Schiedam

Tel. 010 - 2467173
Fax. 010 - 4263071

Website. vaney.eneco.nl
Email. service@vaneygroep.nl

Beschrijving:
De Vaney Groep is gespecialiseerd in het plaatsen, onderhouden en repareren van centrale verwarmingssystemen. Wij zijn alleen werkzaam in Den Haag en omgeving, zodat wij snel ter plekke kunnen zijn wanneer u een storing heeft!

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe cv-ketel heeft Vaney volop mogelijkheden. Bel ons (010) 246 71 73 voor een afspraak met één van onze adviseurs!
Wat past bij u

Wilt u bijvoorbeeld een solo toestel of een combiketel? Is een Hoog Rendement (HR) ketel beter dan een Verbeterd Rendement (VR) ketel? Wat zijn uw besparingen als u uw huidige ketel vervangt door een HR-ketel? Om de voor uw woning meest geschikte cv-ketel te selecteren, is een aantal zaken belangrijk.
* Hoe groot is uw woning? Hoe groter het huis, hoe krachtiger de cv-ketel die nodig is.
* Hoe is uw woning geïsoleerd? Bij goede isolatie kunt u een lichtere cv-ketel nemen.
* Wilt u een cv-ketel met of zonder warmwatervoorziening?
* Hoeveel warmwatercomfort wilt u?
* Wilt u gelijktijdig douchen en afwassen?


Zakelijk
Als zakelijke klant kunnen wij u een op maat gemaakt contract aanbieden, dat precies aansluit bij uw wensen!

U kunt bij ons terecht voor de installatie van cv-ketels, boilers en geisers van alle gerenommeerde merken evenals voor de aanleg van mechanische ventilatiesystemen.
Offerte

Offertes worden altijd voorafgegaan door een persoonlijk bezoek van één van onze technici. Zo kunnen wij onze offerte precies op uw behoeften en mogelijkheden afstemmen. Bel ons op (010) 246 71 73 voor een afspraak met één van onze adviseurs!
Onze klanten

Wij beheren grote hoeveelheden woningen van de Vestia Groep in onze portefeuille. Ook Woningstichting Haag Wonen en Vidomes hebben diverse complexen bij ons ondergebracht. Deze toonaangevende woningbouwverenigingen c.q. stichtingen zijn klant sinds jaar en dag bij Vaney.

Plaatsen in de regio Rotterdam