Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare CV installateurs in regio Leiden

Loodgietersbedrijf Richard Otgaar

Loodgietersbedrijf Richard Otgaar Adres:
Loodgietersbedrijf Richard Otgaar
Frambozenweg 179
2302 BB Leiden

Tel. 071 - 5233434

Website. www.otgaar.nl
Email. info@otgaar.nl

Beschrijving:
Otgaar Installatietecniek BV is een jong en dymamisch installtiebedrijf en heeft service, kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel staan. Wij beschikken over het keurmerk VK veilig thuis en zijn VCA* gecerticifeerd.

Otgaar Installatietechniek BV is innovatief, vakkundig en altijd op zoek naar de juiste prijs/kwaliteit verhouding. Bij ons staat uw belang centraal en is service onze kwaliteit. Om goede prestaties te blijven leveren houden wij met regelmaat werkplekinspecties en enguetes onder onze particuliere klanten.

Diensten:
- Centrale verwarming
Een warm, zuinig leefklimaat is onmisbaar in deze leefwereld.
Een goed advies voor het plaatsen/vervangen van uw cv ketel is dan ook noodzakelijk.

Mogelijkheden zijn:
* Reparaties, vervangen van uw CV ketel
* Complete installaties
* Vloerverwarming
* Wandverwarming
* Verwarmen van bedrijfshallen
* Convector putten
* Service en onderhoud

Radiatoren in allerlei vormen zoals:
* Standaard
* Design en decorradiatoren
* Leden radiatoren
* Handdoek radiatoren
* Paneelradiatoren
* Stralingspanelen
* Plintradiatoren
* Convectoren
* Heaters
Ook kunnen wij u de gezellige ouderwetse gashaard of de moderne inbouwhaarden leveren.

Wij zijn dealers van onder andere:
* Nefit
* Remeha
* Vaillant
* Bosch

U kunt bij ons ook terecht om uw CV ketel te leasen.


Onderhoud
Wij leveren de complete installatie: van warmteverliesberekening tot het bedrijfsklaar opleveren van een installatie. De installaties kunnen worden uitgevoerd in dunwandig staal, koper of kunstof.

Een nieuwe service van Nefit is de 'Nefit i-service' waar wij ook graag aan meewerken. Dit houdt in dat bij uw Nefit cv- ketel een telefoonaansluiting wordt geplaatst en de cv -ketel een keer per week inbelt via een gratis nummer naar een server van Nefit. ‘Nefit i-Service’ is toepasbaar op alle Nefit-toestellen met een UBA voorziening. Dit zijn de toestellen van het type Nefit EcomLine (ook de HRC 23VT), Economy en SmartLine en uiteraard de nieuwe Elite. Als uw cv-ketel in storing valt, belt hij direct in bij de server van Nefit en krijgen wij een e-mail, fax of SMS dat uw ketel in storing is. Vervolgens kunnen wij een diagnose stellen met behulp van de informatie op de website over het gedrag van het toestel in de laatste 24 uur, voorafgaande storingen en een overzicht van misstanden: systeemdruk te laag, geen gas, druppende kraan, geen spanning, etc. meer informatie over de 'Nefit i-service'

Warmtebronnen
Er zijn cv-ketels in VR en HR uitvoering, met en zonder warmwatervoorziening. De warmwatervoorziening kan aan vrijwel elke situatie worden aangepast.

Radiatoren
Radiatoren zijn in verschillende kleuren en uitvoeringen leverbaar, bijvoorbeeld plaat-, kolom-, of plintsysteem. Voor in de hal zijn er staande uitvoeringen en in de badkamer kan een handdoek-radiator geplaatst worden. De gehele installatie of een deel daarvan kan worden aangestuurd met thermostaatkranen. Deze kunnen overal worden geplaatst, zo heeft u in elke ruimte de juiste temperatuur.

Vloerverwarming
De installatie kan hiermee geheel of gedeeltelijk worden uitgevoerd. Het is bij uitstek geschikt voor in de badkamer en de keuken. Op deze manier worden deze vertrekken onzichtbaar en toch zeer comfortabel verwarmd.

Plaatsen in de regio Leiden