Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare CV installateurs in regio Tilburg

Tegro

Tegro Adres:
Tegro
Tongerlosehoefstraat 77-17
5046 NE Tilburg

Tel. 013 - 5434215
Fax. 013 - 5425150

Website. www.tegro.nl

Beschrijving:
CV-ketel
Tegro plaatst en onderhoudt uw CV installatie. Bent u toe aan een nieuwe ketel? Dan kunt u bij ons terecht voor alle soorten CV ketels. Het kiezen van een geschikte CV ketel is niet eenvoudig. Het aanbod is groot en u moet met heel wat zaken rekening houden. Wist u dat u met de juiste keuze maandelijks heel wat euro’s op uw gasrekening kunt besparen? Een advies van de vakman is dus heel belangrijk. Wij bekijken uw situatie en houden rekening met uw wensen én uw budget bij het geven van een goed en deskundig advies. Tegro installeert vakkundig

Tegro is sinds 1968 erkend CV installateur. Wij installeren snel, goed en veilig uw CV ketel voor een scherpe prijs. Bent u een ervaren doe-het-zelver en wilt u deze klus zelf gaan doen? Dan kunt u bij ons alle benodigde materialen bestellen. Ons advies is altijd gratis.

Radiatoren
Wij hebben radiatoren die passen bij ieder interieur. De tijd dat radiatoren lelijke dingen waren die in de weg stonden is voorbij. Er zijn tegenwoordig prachtige radiatoren op de markt die perfect passen bij uw inrichting. In onze showroom hebben we een uitgebreide collectie van designradiatoren hangen. Kom gerust eens kijken naar alle soorten, maten en kleuren die we in huis hebben. En heeft u bijzondere wensen? We kunnen alle mogelijke radiatoren voor u bestellen.

Vloerverwarming
Ook op het gebied van vloerverwarming hebben we alle kennis en mogelijkheden in huis. U kunt hierbij kiezen voor verschillende systemen; elektrische vloerverwarming of een vloerverwarming die op het verwarmingssysteem wordt aangesloten. Laat u door ons voorlichten, er is veel meer mogelijk dan u misschien denkt! We verkopen niet alleen de duurste systemen. Bent u op zoek naar standaard radiatoren tegen een scherpe prijs? Ook dan bent u van harte welkom. We bieden voor ieder budget de beste oplossingen.

Plaatsen in de regio Tilburg