Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare CV installateurs in regio Tilburg

Central Heating BV

Central Heating BV Adres:
Central Heating BV
Belgiestraat 18 5171 PN 18
5171 PN Kaatsheuvel

Tel. 0416 - 540107
Fax. 0416 - 540121

Website. www.centralheating.nl

Beschrijving:
Specialist in CV ketel verwarming

Wij zijn al ruim 30 jaar werkzaam in de verwarmingsbranche, en gespecialiseerd in het vervangen van CV ketels. Vooral NEFIT en DAALDEROP wordt bij ons veel toegepast.

Wij werken volgens het zorgsysteem BRL 6000 en zijn lid van de VNI. Ook zijn wij een Erkend Leerbedrijf, wat inhoud dat we bevoegd zijn, leerlingen die nog een dag in de week naar school gaan, de praktijk- opleiding aan te bieden. Dit geldt ook voor stagiaires.

Verwarming
Wij laten u niet in de kou staan...
Wij zijn officieel NEFIT Comfortdealer en U bent bij ons verzekerd van een deskundig advies en een correcte installatie van uw verwarmingsketel. Ook zijn wij exclusief Daalderop dealer (EDI)! Verder leveren wij ook andere merken zoals Vaillant, Remeha , AWB, en Bosch, (voorheen Radson)

Zonne opstel
Ook op het gebied van zonnepanelen kunnen wij U volledig van dienst zijn. Het milieu heeft bij ons de volle aandacht. Zo zijn er de VR of HR ketels die het milieu en Uw portemonnee ontlasten. Het is ook mogelijk om ketels te huren of te leasen. Wij willen U daar graag over informeren.

Ook in de bedrijvensector en overige utiliteit kunnen wij U op alle gebied van dienst zijn. Graag verstrekken wij U advies op het gebied van verwarming, luchtbehandeling, airco en lucht. U kunt hiervoor een recente referentielijst raadplegen.

Plaatsen in de regio Tilburg