Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare CV installateurs in regio 't Gooi

Breman Lelystad BV

Breman Lelystad BV Adres:
Breman Lelystad BV
Zuiveringweg 82
8243 PE Lelystad

Tel. 0320 - 260405

Website. www.breman.nl
Email. lelystad@breman.nl

Beschrijving:
Breman Warmteadvies is uw betrouwbare partner als het gaat om het leasen of kopen van een nieuwe cv-ketel. Met een landelijk dekkend netwerk van gespecialiseerde adviseurs staat Breman Warmteadvies garant voor uw warmte- en warmwatercomfort. Daarbij kunt u een vrijblijvend persoonlijk advies verwachten, uiteraard helemaal afgestemd op uw wensen en mogelijkheden!

Advies op maat
Een cv-ketel gaat normaalgesproken 12 tot 15 jaar mee. Bij vervanging is het dus belangrijk om rekening te houden met de toekomstige omstandigheden van uw huishouden. Zodat u later niet tot de conclusie komt dat het nieuwe toestel niet meer aan uw wensen voldoet.

Daarom is goede voorlichting en een advies op maat belangrijk, als u gaat investeren in een nieuwe cv-ketel. Hierbij kunnen onze adviseurs u van dienst zijn. Zij kunnen u ook adviseren over uw veranderende comfortwensen.

Bijvoorbeeld wanneer u opgroeiende of studerende kinderen heeft, gaat verbouwen of met pensioen gaat.

Leasen
Breman Warmteadvies biedt u de mogelijkheid om een nieuwe cv-ketel te leasen voor de duur van 5 of 10 jaar tegen zeer aantrekkelijke tarieven, waarbij u zèlfs de volledige installatiekosten kunt meefinancieren!

In dat geval spreidt u dus het volledige aankoopbedrag over een langere periode en hoeft u geen eenmalige grote investering te doen.

Na afloop van de lease-overeenkomst bent u bovendien direct eigenaar van het toestel, zonder dat u daarvoor extra betaalt!

Ook is bij het leasebedrag een Comfort Plus abonnement inbegrepen, waarbij periodiek onderhoud, een gegarandeerde 24-uurs service bij storingen en zèlfs toestelonderdelen zijn inbegrepen. Uiteraard betaalt u daarbij nooit extra oproeptoeslagen voor storingen ’s avonds of in het weekend!

De voordelen van het leasen nog eens op een rij:
- Vaste looptijd (5 of 10 jaar) en daarna zonder extra betaling eigenaar van het toestel
- Comfort Plus serviceabonnement incl. toestelonderdelen inbegrepen in maandbedrag
- Volledige aankoopbedrag mee te financieren, dus geen grote investering ineens
- Een betrouwbare flexibele serviceorganisatie die u 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar van dienst is, zonder oproeptoeslagen

Kopen
Ook kunt u bij Breman Warmteadvies uiteraard een nieuwe cv-ketel kopen tegen aantrekkelijke tarieven.

Breman Service Garantie Plan
Daarbij is het mogelijk om ook te kiezen voor een Breman Service Garantie Plan van 5 of 10 jaar, waarbij u zich tegen betaling van een eenmalig bedrag verzekert van 5 of 10 jaar volledige garantie, waarbij u zich de komende jaren geen zorgen meer hoeft te maken over uw warmte- en warmwatercomfort.

Installatie
Of u nu leaset of koopt: natuurlijk kunt u altijd rekenen op een vakkundige installatie door één van onze eigen erkende installatiebedrijven, behorend tot de Breman Installatiegroep en de garantie en de service worden verzorgd door één van de gespecialiseerde servicebedrijven van de Breman Installatiegroep.

Onderhoud & service
Kiest u voor een service- en onderhoudsabonnement van de Breman Installatiegroep, dan krijgt uw cv-ketel periodiek (eenmaal per 18 maanden) een inspectie- en onderhoudsbeurt door een gespecialiseerde vakman die in het bezit is van de meest moderne apparatuur.

U bent zo verzekerd van een optimaal afgesteld en veilig toestel. Mocht er toch een storing optreden, dan wordt deze snel opgelost zonder voorrijkosten of arbeidsloon. Afhankelijk van het abonnement betaalt u wel of geen materiaalkosten.

Er zijn drie abonnementsvormen:
- Comfort
- Comfort Plus
- Comfort All-in

Plaatsen in de regio 't Gooi