Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare CV installateurs in regio Arnhem

Campus BV

Campus BV Adres:
Campus BV
Nijverheidsweg 19
3771 ME Barneveld

Tel. 0342 - 418021
Fax. 0342 493412

Website. www.campus-instal.nl
Email. info@campus-instal.nl

Beschrijving:
Onze centrale verwarmingssystemen treft u overal aan. Zowel in scholen, sportaccommodaties, bedrijfshallen en winkels als in woonhuizen. De mogelijkheden op het gebied van verwarming zijn divers. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor de traditionele radiatorverwarming, maar ook voor hete lucht- en vloerverwarmingssystemen.

Daarnaast verzorgen wij de aanleg van complete bodemwarmte en zonne-energie inrichtingen. Sinds 1 september 2008 is er een subsidieregeling die het voor particuliere huizenbezitters financieel aantrekkelijker maakt om over te stappen op duurzame warmtetoepassingen. Voor meer informatie over deze regeling, kijk op de website bij 'Duurzame Energie'.

Onderhoud & Service
Een goed bedrijf herkent u aan het service niveau. Campus Installatie Techniek blijft uw partner op het gebied van werktuigbouwkunde en elektrotechniek. Ons bedrijf is 24 uur per dag bereikbaar. Wij proberen u zo snel mogelijk van dienst te zijn bij het verhelpen van storingen.

Daarnaast verrichten wij periodiek onderhoud aan installaties. Regelmatig onderhoud kan storingen voorkomen. Het is ook mogelijk om bij ons een onderhoudscontract af te sluiten. Gasned organisaties erkennen ons bedrijf, dus u kunt ook probleemloos door ons onderhoud aan uw huur- en lease faciliteiten laten verrichten.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Plaatsen in de regio Arnhem