Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare CV installateurs in regio Arnhem

Rothuizen Installatietechniek BV

Rothuizen Installatietechniek BV Adres:
Rothuizen Installatietechniek BV
Strodorpsweg 15
6861 EN Oosterbeek

Tel. 026 - 3332396

Website. www.rothuizen.net

Beschrijving:
Al bijna 100 jaar zijn wij het aanspreekpunt in Oosterbeek en omgeving voor kwalitatief hoogwaardige installaties voor particulier en zakelijk gebruik. Wij kunnen u degelijk advies geven bij de aanschaf van een nieuwe installatie en daarnaast verzorgen wij periodiek onderhoud en nemen wij u een zorg uit handen.

CV-ketels
Elke dag zetten wij ons in om ervoor te zorgen dat onze klanten opstaan en thuiskomen in lekker warm huis en altijd lekker warm kunnen douchen. Een betrouwbare centrale verwarmingsinstallatie speelt hierbij een grote rol.

Wij kunnen u van dienst zijn met het vervangen van uw cv-ketel maar ook het aanleggen van een complete verwarmingsinstallatie. Hierbij kunt u ook denken aan het aanleggen van vloerverwarming en het plaatsen van (design) radiatoren.

Alle installaties kunt u bij ons zowel kopen als leasen. Daarnaast kunnen wij u een periodiek onderhoudscontract bieden die u alle zorg uit handen neemt.

Radiatoren
Radiatoren kunnen een verrijking zijn voor uw huis. Niet alleen op het gebied van comfort, maar ook een lust voor het oog.

Voor ons zeer uitgebreide aanbod aan (design)radiatoren verwijzen wij u graag naar onze showroom.

Storingsdienst
Ons bedrijf heeft een eigen storingsdienst, die 24 uur per dag bereikbaar is.

Tijdens kantooruren kunnen wij u direct persoonlijk te woord staan. Buiten kantooruren krijgt u het telefoonnummer van onze dienstdoende medewerker.

Plaatsen in de regio Arnhem