Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare CV installateurs in regio Friesland

Van Dorp Installaties Heerenveen

Van Dorp Installaties Heerenveen Adres:
Van Dorp Installaties Heerenveen
Kimslede 10
8447 GS Heerenveen

Tel. 0513 - 640178
Fax. 0513 - 623116

Website. www.vdi.nl
Email. info@heerenveen.vdi.nl

Beschrijving:
Van Dorp installaties biedt een totaalpakket aan technische diensten. Met een team van ervaren en betrokken medewerkers wordt alle techniek in gebouwen zelfstandig ontworpen, gerealiseerd en beheerd. Bij alle diensten staan duurzaamheid en besparingen op natuurlijke bronnen als elektriciteit, gas en water centraal

Installaties in een gebouw hebben als doel de werk- en leefomgeving zo optimaal mogelijk in te richten. Het juiste klimaat, een veilige omgeving, een optimale infrastructuur en uitstekende verlichting vormen de randvoorwaarden voor een comfortabele situatie.

Van Dorp installaties is voortdurend op zoek naar nieuwe methodieken en technologieën om de producten en diensten nog beter te laten aansluiten op de behoeften van de klanten.

We leveren een totaalpakket aan installatieconcepten op het gebied van de disciplines weergegeven aan de rechterzijde.

Klimaatbeheersing
Het juiste klimaat vorm de randvoorwaarden voor een comfortabele situatie. Het beïnvloedt op een positieve manier de productiviteit van uw medewerkers of de gezondheid van uw bewoners. Door de zorg voor het ontwerpen, installeren en beheren van uw installaties volledig in onze handen te leggen wordt deze comfortabele omgeving als vanzelfsprekend ervaren.

Van Dorp installaties kan u van dienst zijn op het gebied van:
• Centrale verwarming
• Luchtbehandeling
• Sanitaire installaties
• Vochthuishouding
• Warmte-/koudeopslag
• Energiebeheer

Plaatsen in de regio Friesland