Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare CV installateurs in regio Friesland

MDM Service

MDM Service Adres:
MDM Service
Koperslagersstraat 63
8601 WP Sneek

Tel. 0515 - 431959

Website. www.mdmservice.nl
Email. info@mdmservice.nl

Beschrijving:
CV ketel
Is het u wel eens overkomen? U staat lekker onder de douche, en ineens komt er geen warm water meer uit de kraan... Dat is erg vervelend.

Met een onderhoudscontract van ons bedrijf wordt uw ketel regelmatig gecontroleerd. Zo behoudt de ketel zijn rendement en wordt de kans op storingen verminderd. Er zijn verschillende vormen onderhoudscontracten, toegesneden op uw situatie.

Voor het aanschaffen van een ketel kunt u natuurlijk ook bij ons terecht. Daarnaast kunt u bij ons ook een ketel leasen of huren. Wij zijn aangesloten bij GasNed, een landelijke organisatie van ongeveer 175 installateurs. U least of huurt dan een ketel via GasNed, maar u krijgt gewoon de service van onze monteurs, zoals u die gewend bent. Welke vorm het best bij u past, rekenen wij graag voor u uit.

In geval van een storing zijn wij zeven dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar. Zo bent u er zeker van dat het mankement binnen een dag weer wordt verholpen. Ook als u nog geen klant bij ons bent, staan wij voor u klaar.


Radiatoren
Wij leveren een breed assortiment radiatoren van diverse merken. Daarom kunnen wij ook aan uw specifieke wensen tegemoetkomen. Uiteraard leveren we ook designradiatoren in verschillende soorten en maten. Wij beschikken over een ruim aanbod folders: de ideale radiator voor uw situatie zal er vast tussen zitten.

U kunt erop rekenen dat de radiatoren op een nauwgezette manier bij u thuis worden geïnstalleerd. Onze erkende monteurs zullen hier zorg voor dragen.

Wij betrekken de radiatoren via een groothandel. Wilt u de radiatoren met eigen ogen zien, dan is het geen probleem om via ons een afspraak te maken bij deze groothandels, in Drachten, Leeuwarden.


Redenen om te kiezen voor jaarlijks onderhoud
Veiligheid
Jaarlijks onderhoud verhoogt de brandveiligheid van uw installatie. De brandweer raad dan ook aan om uw centrale verwarming jaarlijks te laten controleren door een ervaren cv monteur. Daarnaast wordt bij veel brandverzekeringen geëist dat het CV-toestel jaarlijks wordt geïnspecteerd en regelmatig wordt onderhouden.

Verminderde kans op storingen
Bij jaarlijks onderhoud kunnen problemen op tijd worden opgelost en kleine defecten worden gerepareerd voordat deze voor een storing zorgen. Hiermee voorkomt u dat uw verwarming op een onverwacht en ongunstig moment uitvalt.

Voorkomen van hoge reparatiekosten
Door het jaarlijks onderhoud blijft uw installatie langer in een goede staat en zullen onderdelen langer meegaan. Ook kunnen kleine problemen tijdig worden opgelost voordat deze meer schade aan uw installatie veroorzaken. Hierdoor bespaart u dure vervangingen. Defecten kunnen tijdens een onderhoudsbeurt worden opgelost. Hiermee spaart u voorrijkosten en arbeidsloon dat u zou moeten betalen als u een monteur laat komen bij een storing.

Langere levensduur van uw installatie
Moderne CV-ketels dag en nacht in de weer zijn om u te voorzien van warmte en warm water. Net zoals uw auto is het geen overbodige luxe om deze ieder jaar te laten controleren en waar nodig preventief te onderhouden. Bij jaarlijks onderhoud blijft uw cv of warm water installatie langer in een goede staat en zal deze een langere levensduur hebben. Zo stelt u de aanschaf van een nieuwe, dure cv-ketel, combi-ketel, geiser of boiler uit.

Hoger rendement
Tijdens een onderhoudsbeurt wordt uw installatie optimaal ingesteld. Dit verhoogt het rendement van uw cv-ketel. Hr-ketels kunnen alleen hun hoge rendement halen als deze optimaal zijn ingesteld. Het juist instellen kan een rendementsverhoging van wel 25% of meer opleveren!

Plaatsen in de regio Friesland