Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare CV installateurs in regio Drechtsteden

Loodgietersbedrijf Verbaan BV

Adres:
Loodgietersbedrijf Verbaan BV
Industriestraat 2
3371 XD Hardinxveld Giessendam

Tel. 0184 - 612543
Fax. 0184 - 618543

Website. www.verbaanbv.nl
Email. info@verbaanbv.nl

Beschrijving:
Installatiebedrijf voor het installeren van veilige en zuinige CV-installaties
Uw woning wilt u natuurlijk verwarmd hebben. Een (extra) radiator plaatsen, of een volledige nieuwe centrale verwamingsinstallatie leveren en monteren? Geen probleem bij Verbaan. Wij leveren en plaatsen ketels van een uitstekende kwaliteit. Al onze produkten zijn onderhoudsvriendelijk, zodat u zelf nergens naar om hoeft te kijken.

Onderhoudscontracten
Onderhoudscontract gastoestel voor jaarlijks onderhoud.
Regelmatig krijgen wij van klanten het verzoek om een contract toe te sturen betreffende het onderhoud van gastoestellen. Vandaar dat we naar aanleiding van deze verzoeken in 2000 met zo'n onderhoudscontract gestart zijn. Voor een goede en betrouwbare verwarming of warmwatervoorziening is het noodzakelijk dat deze één maal per jaar zijn onderhoud krijgt. Dit voorkomt problemen en frustraties. Tevens verhoogt dit de veiligheid en de levensduur van het toestel. Dit alles gebeurt uiteraard zo veel mogelijk volgens de voorschriften van de fabrikant.

Een aantal van deze werkzaamheden zijn:
* het rookgaszijdig reinigen van de warmtewisselaar;
* het reinigen en eventueel afstellen van de waakvlam of aansteekbrander;
* het reinigen en eventueel afstellen van de brander;
* het reinigen en afstellen van de ontsteking;
* het controleren van de rookgasafvoer en luchttoevoer;
* het controleren en eventueel bijstellen van de waterdruk ;
* het controleren van het drukvat.


Voor een nieuwe installatie, vervanging of uitbreiding van een installatie is het heel belangrijk dat vooraf grondig nagegaan wordt hoe de installatie er uiteindelijk uit moet komen te zien. De materiaalkeuze is belangrijk, maar ook de eisen en wensen van u als klant worden door ons hoog opgenomen in de uiteindelijke installatie. Het comfort zoals de ruimtetemperatuur en de hoeveelheid warm water zijn natuurlijk erg belangrijk. Ook een goede en professionele berekening is noodzakelijk. Wij kijken naar het beschikbare budget van u als klant, zodat wij samen met u en met onze groothandel een gedetailleerde offerte op kunnen stellen. Wij houden u als klant natuurlijk graag tevreden.

Voor alle woningen die een schuifpui of zogenoemde “glazen wanden” hebben, zijn convectorputten een perfecte oplossing voor het verwarmen van de ruimte. Uw uitzicht op uw tuin gaat niet verloren en u krijgt behaaglijke warmte. Wij leveren en plaatsen convectorputten, en tevens verzorgen wij de aansluitingen op de bestaande installatie voor u.

Ons bedrijf is erkend dealer van o.a. Nefit en Vaillant. Tevens zijn wij SELECT DEALER van Atag. Nefit, Vaillant en ATAG beschikken over een uitgebreid assortiment HR-ketels, Combi-ketels en boilers. Allemaal geven ze u behaaglijke warmte en volop warm water op basis van Hoog Rendement.
Zo zit u nooit in de kou en blijven de energie-rekeningen laag.

Ook kunt u er voor kiezen om vloerverwarming als hoofdverwarming te gebruiken. Ook deze wens kunnen wij voor u realiseren. Wij leveren en monteren de vloerverwarming graag voor u. Dit kan ook op uw bestaande verwamingsinstallatie aangesloten worden.

Voor meer informatie kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Plaatsen in de regio Drechtsteden