Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare CV installateurs in regio Utrecht

Servicebedrijf Meijer

Servicebedrijf Meijer Adres:
Servicebedrijf Meijer
Latensteinseweg 19a 4005 EG 19a
4005 EG Tiel

Tel. 0344 - 626828
Fax. 0344 - 626129

Website. www.servicebedrijfmeijer.nl
Email. info@servicebedrijfmeijer.nl

Beschrijving:
Verwarming
Een extra radiator plaatsen, of een volledige nieuwe centrale verwamingsinstallatie leveren en monteren? Servicebedrijf Meijer verzorgt het graag voor u. Wij leveren en plaatsen ketels van een hoogwaardige kwaliteit, die tevens onderhoudsvriendelijk zijn.

Voor een nieuwe, dan wel vervanging of uitbreiding van een installatie dient vooraf grondig nagedacht te worden hoe de installatie er uiteindelijk uit moet komen te zien. Niet alleen de materiaalkeuze is van belang, ook de eisen en wensen van u als gebruiker betreffende comfort zoals de ruimtetemperatuur en de hoeveelheid warmwater. Een professionele berekening is noodzakelijk. Daarnaast is het beschikbare budget van belang. Samen met onze groothandel kunnen wij een gedetailleerde offerte opstellen.

In alle woningen met schuifpui of glas tot op de grond zijn convectorputten een ideale oplossing. U houdt een onbelemmerd uitzicht op uw tuin gaan en wint behaaglijke warmte. Wij leveren en plaatsen convectorputten en verzorgen tevens de aansluitingen op de bestaande installatie voor u.


CV-Ketels
Daalderop comfort voor een aantrekkelijke prijs
De Daalderop Combifort® is een unieke combiketel die als enige meer plaatsen tegelijk royaal van warm water kan voorzien. Douchen op het moment dat bijvoorbeeld in de keuken warm water wordt gebruikt voor de afwas, leidt niet tot koude verrassingen. De Combifort® is ook in staat om razendsnel een bad met warm water te vullen. Het onafhankelijke tweede cv-circuit kan er bovendien voor zorgen dat de badkamervloer ’s ochtends aangenaam warm is, terwijl elders in de woning de verwarming nog is uitgeschakeld. De Combifort® onderscheidt zich daarnaast door een bijzonder hoog rendement van 85% op tapwater en maar liefst 109% op cv. Kortom, de Combifort® levert veel comfort voor een heel aantrekkelijke prijs.

Indien U de ketel door ons, als erkend Daalderop installateur, laat installeren heeft u automatisch 5 jaar All-In garantie!
Dit betekend:
- Géén voorrijd kosten
- Géén arbeidsloon
- Géén materiaalkosten

De enige voorwaarde voor de 5 jaar All-In garantie is dat U het jaarlijks onderhoud door een erkend Daalderop installateur laat verrichten.

Nefit houdt U warm
Absolute zekerheid. Dat is de kernbelofte van Nefit. Niet alleen aan de gebruikers van hun HR-ketels, maar ook aan de installateur met wie zij samenwerkt. Wie kiest voor Nefit, weet waar hij aan toe is. Nefit is al 25 jaar één van de meest verkochte merk HR-ketels. Inmiddels zijn er meer dan 1,5 miljoen geplaatste toestellen. Nefit houdt U warm.

Radiatoren
Brugman radiatoren
Het Brugman assortiment is opgedeeld in vier verschillende productgroepen. In de Casual-Line vindt u de alom bekende paneelradiatoren. De Classic-Line vertegenwoordigt het programma ledenradiatoren terwijl in de Style-Line en Project-Line de badkamerradiatoren zijn ondergebracht. In de Piano-Line vallen de luxe paneelradiatoren met een strakke vlakke voorplaat en omkasting. De Piano Line omvat een volledige lijn waaronder een horizontale radiator (Piano Universeelkompakt), een verticale (Piano Verti Universeel) en een plintradiator (Piano Mini), om iedere ruimte in één stijl in te kunnen richten.

Henrad radiatoren
Het Henrad assortiment is eveneens opgedeeld in verschillende productgroepen. De Standard uitvoering is een bekende standaard paneelradiator. Op basis van deze radiator is door Henrad ook de Compact, Premium, Alto, 6plus, everest, Alto plan en de Renorad. Voor de badkamer ontwikkelde Henrad de Sanirad. Deze radiator is door zijn speciale behandeling tijdens het fabricage proces beter bestand tegen vocht.

Plaatsen in de regio Utrecht