Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare CV installateurs in regio Utrecht

M24 Dag & Nacht Service

M24 Dag & Nacht Service Adres:
M24 Dag & Nacht Service
Europalaan 41
3526 KN Utrecht

Tel. 030 - 2887766
Fax. 030 - 2889889

Website. www.m24service.nl
Email. info@m24service.nl

Beschrijving:
CV Installaties
Voor het aanleggen of uitbreiden van de verwarming in uw woning of bedrijf is M24 u graag van dienst. Vooraf krijgt u een vakkundige en scherpe offerte voor de te leveren werkzaamheden.

De te gebruiken merken CV installatie en radiatoren worden met u overlegd. Ook voor de vloerverwarming kunnen wij u zowel elektrisch als op water-basis van dienst zijn. Elektrische vloerverwarming komt o.a. van Magnum of AEG en is in allerlei omstandigheden toe te passen. `s-Winters heerlijk in een badkamer bijvoorbeeld.

Ketel vervanging
Is uw CV ketel aan vervanging toe? Dan adviseert M24 u graag welke CV ketel het beste in uw woning of bedrijf geplaatst kan worden.

Uiteraard wordt vooraf een duidelijke en scherpe offerte gemaakt. Als de ketel nog goed werkt, maar op leeftijd is, kan het verstandig zijn om toch tot vervanging over te gaan, vanwege het rendement en kan daarmee aanzienlijke besparingen opleveren voor u en het milieu. Wij adviseren u graag!

Onderhoudscontracten
Voor werkzaamheden met een vaste regelmaat biedt M24 een samenwerking op contract basis. Voor het onderhoud van uw CV ketel en andere gasapparaten sluiten we graag een onderhoudscontract af, waarbij uw zorg onze zorg wordt.

Gezamenlijk wordt bepaald welke werkzaamheden, kosten en termijnen op het contract van toepassing zijn. Helderheid staat voorop!

Plaatsen in de regio Utrecht