Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare CV installateurs in regio Haarlem

Sanigas Installatietechniek

Sanigas Installatietechniek Adres:
Sanigas Installatietechniek
Gooiland 2
1948 RC Beverwijk

Tel. 0251 - 215888
Fax. 0251 - 211586

Website. www.sanigas.nl
Email. info@sanigas.nl

Beschrijving:
Sinds de oprichting verzorgt Sanigas voor duizenden huishoudens in de IJmond en omstreken de aanleg, reparatie en onderhoud van cv- en combiketels.

Bij Sanigas staat kwaliteit voor alles. Wij maken dan ook alleen maar gebruik van hoogwaardige materialen. Daarnaast beschikt Sanigas over een grote voorraad onderdelen, waardoor u snel kan worden geholpen. En, zeker niet onbelangrijk, Sanigas heeft de beschikking over een team van 25 goed opgeleide installateurs. Professionals die met hart voor hun vak altijd voor u klaar staan.

Klantgerichtheid is de kern van onze dienstverlening. Gekoppeld aan een efficiƫnte werkwijze en een zeer aantrekkelijke prijsstelling zorgt dit voor langdurige relaties met onze klanten.

Maak kennis met Sanigas en surf over onze vernieuwde site, zodat u ziet wie we zijn. Hebt u vragen, schroom dan niet ons te bellen of te mailen.

CV- & Combiketels
Verwarmingsinstallaties, geisers, boilers en kachels. Bij Sanigas bent u aan het juiste adres. Sanigas werkt uitsluitend met de beste materialen en gerenommeerde merken.

Sanigas is officieel ATAG Select Dealer. Hierdoor zijn wij in staat een ATAG installatie te leveren met 5 jaar volledige garantie en kunnen we met u een onderhoudscontract afsluiten, waardoor u altijd bent gewaarborgd van een snelle service.

Wij weten als geen ander dat het investeren in een nieuwe installatie niet altijd op het juiste moment komt. Daarom biedt Sanigas u de mogelijkheid apparatuur tegen gunstige condities en een aantrekkelijk maandtarief te leasen.

Plaatsen in de regio Haarlem