Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare CV installateurs in regio Haarlem

Nieuwenhuizen BV Heemstede

Nieuwenhuizen BV Heemstede Adres:
Nieuwenhuizen BV Heemstede
Cruquiusweg 9
2102 LS Heemstede

Tel. 023 - 5286419
Fax. 023 - 5296305

Website. www.nieuwenhuizenbv.nl

Beschrijving:
Centrale verwarming
Centrale verwarming neemt bij ons een extra warme plaats in. Naast de konventionele radiatoren, zijn wij in staat oplossingen te bieden die exact op de te verwarmen ruimtes en de wensen van haar bewoners worden afgestemd. Radiatoren of convectoren, een combinatie met vloerverwarming, luchtverwarming of airconditioning.

Plaatsing en service-onderhoud van gas-installaties
Veiligheid en efficiëntie zijn de kernbegrippen waar het bij het aanleggen van gasinstallaties om draait. Een uitgangspunt dat leidt tot een technisch verantwoorde installatie van voldoende capaciteit, een hoog rendement en eenvoudig in onderhoud.

Radiatoren
Tegenwoordig is er een uitgebreid assortiment designradiatoren. Daarnaast kunnen wij naar aanleiding van uw wensen ook zelf radiatoren ontwerpen en bouwen. Hiernaast enkele voorbeelden.

Gaskachels
De stralingswarmte van een gaskachel wordt over het algemeen als een prettig soort warmte ervaren. Als u voornamelijk één kamer tegelijk gebruikt, kunt u met een gaskachel ook energie besparen. Gaskachels kunnen worden aangesloten op een (programmeerbare) kamerthermostaat. Deze thermostaat zorgt voor een constante temperatuur, onafhankelijk van de buitentemperatuur. U kunt zelf eenvoudig aangeven op welk moment de gaskachel automatisch hoger of lager moet gaan branden. Naast de verwarming kan een gaskachel ook voor extra sfeer zorgen.

Vloerverwarming
Vloerverwarming geeft een gelijkmatige aangename stralingswarmte. Het temperatuurverschil bij de vloer en aan het plafond is veel kleiner dan bij traditionele CV installaties, waardoor er minder luchtstromingen optreden. Hierdoor ontstaat een betere luchtkwaliteit door minder zwevend stof. Deze manier van verwarmen geeft huismijt op de vloer geen kans, doordat de vloer drooggestookt wordt.


Plaatsen in de regio Haarlem