Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare CV installateurs in regio Haarlem

CV-Service

CV-Service Adres:
CV-Service
Wateringweg 54
2031 EJ Haarlem

Tel. 023 - 5339401
Fax. 023 - 5367572

Website. www.cvservice.nl
Email. info@cvservice.nl

Beschrijving:
Vanuit ons kantoor werkt een deskundig team van specialisten waar u op kunt bouwen en vertrouwen. Ed Steenbakker installeert, onderhoudt en repareert CV-installaties. Een uitgebreid pakket van radiatoren (waaronder topmerken als Thermic Radiatoren en Brugman) completeren het geheel. Uiteraard in zowel standaard als design uitvoeringen en in de meest uiteenlopende kleuren.

Verwarmingsinstallaties zijn er te kust en te keur. Bovendien wordt keuze geboden uit verschillende soorten ketels, waardoor u door de bomen het bos nog maar moeilijk zien kunt. Ed Steenbakker adviseert u graag, waarbij de duurste oplossing niet altijd de beste oplossing hoeft te zijn.

Zo levert een zogenaamde 'Hoog Rendement' ketel de beste prestaties. Een HR ketel stelt echter wel speciale eisen aan het afvoerkanaal, waardoor het in de praktijk lang kan duren voordat u uw investering heeft terugverdiend. Veelal is een VR ketel zo'n gekke keuze no niet!

De mogelijkheden op een rijtje:

* Economy Verbeterd Rendement
Een kwalitatief hoogstaande ketel voor een lage prijs.
* Economy Hoog Rendement
De goedkoopste HR ketel uit het Nefit assortiment.
* Classic
Meest populaire CV ketel ooit. Geïnstalleerd in meer dan 60% van de Nederlandse huizen.
* Excellent
De meest geavanceerde en energiezuinige HR ketel.

Wat in uw situatie de beste en meest economische keuze is, dat kunnen wij niet direct zeggen. Wél kunnen wij aan de hand van uw eisen en wensen een exact op maat gesneden advies uitbrengen. Uiteraard geheel vrijblijvend!

Plaatsen in de regio Haarlem