Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare CV installateurs in regio Zaanstreek-Waterland

Van Galen Klimaattechniek

Van Galen Klimaattechniek Adres:
Van Galen Klimaattechniek
Samsonweg 132 1521 RM 132
1521 RM Wormerveer

Tel. 075 - 6470015
Fax. 075 - 6470014

Website. www.vangalen.com
Email. amsterdam@vangalen.com

Beschrijving:
Installatie
Bij ieder project, groot of klein, is het voor Van Galen Klimaattechniek steeds weer een uitdaging om bij de oplevering van de installatie een optimaal woon- en werkklimaat gerealiseerd te hebben. De aanpak van een project is dan ook geheel op dit doel gericht. Iedere stap die het project in de organisatie doorloopt is gericht op de wensen van de uiteindelijke gebruiker. De voorbereiding, uitvoering en inwerkingstelling van de installatie worden dan ook naadloos op elkaar afgestemd.

Service en onderhoud
Het uitgangspunt van Van Galen Service en Onderhoud is, dat een goede service niet alleen zichtbaar is, maar vooral ervaren wordt door de gebruiker. Een goede service kenmerkt zich dan ook door snelheid van handelen, adequaat zaken oplossen, kostenbeheersing en duurzaamheid van de installatie. Maar vooral door met u mee te denken!

Deze kenmerken van een goede service zijn voor Van Galen Service en Onderhoud de leidraad om met ruim 50 servicemedewerkers vanuit onze vestigingen in de Randstad u van dienst te zijn.

Met preventief, correctief en vervangend onderhoud, beheert Van Galen alle gebouwgebonden installaties zoals centrale verwarming, lunchtbehandeling, koel, meet en regel, parkeer en gevelwas, als mede blusmiddelen, toegangscontrole, brandmeldsystemen, elektra licht en kracht, automatische deuren, enzovoorts. Op basis van ervaring en historische gegevens van de installaties prognosticeert Van Galen de te verwachten kosten voor de komende jaren. Tevens ontwerpt, calculeert en realiseert Van Galen de benodigde installatie-uitbreidingen en –verbeteringen. Deze totale service zorgt er voor dat een aangenaam klimaat blijft behouden.

• De servicedesk van Van Galen Service en Onderhoud staat garant voor een uitgebreide ondersteuning van uw organisatie als het gaat om onderhoud, aanname en afhandeling van ad hoc werkzaamheden, de regeltechnische bewaking van installaties via de meldcentrales alsmede het beheer en de besturing op afstand.
• Daarnaast zorgt de koelafdeling met gespecialiseerde technici voor het onderhoud, de inspecties en zonodig reparaties van uw koelinstallatie.
• De Meet- en Regelafdeling schrijft de regelsoftware, stelt in bedrijf, onderhoudt en test de functionaliteit van besturingsinstallaties. Deze afdeling renoveert tevens complete besturingsinstallaties zowel voor kantoren als voor ziekenhuizen.
• De 7x24-uurs storingsdienst staat voor u gereed om onverhoopte storingen (waar mogelijk op afstand) te verhelpen.

Tenslotte is service en onderhoud een kwestie van een flexibele en deskundige organisatie waar u te allen tijde op moet kunnen rekenen! Wanneer dan ook.

Plaatsen in de regio Zaanstreek-Waterland