Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare CV installateurs in regio Zaanstreek-Waterland

Jonker BV

Jonker BV Adres:
Jonker BV
Tuiniersstraat 28
1501 NK Zaandam

Tel. 075 - 6174350
Fax. 075 - 6700106

Website. www.jonkerbv.nl
Email. info@jonkerbv.nl

Beschrijving:
Verwarming (particulier)
J.N. Jonker BV installeert complete dik- of dunwandige verwarmingsinstallaties, cv-ketels, combiketels, boilers, vloerverwarming, laagtemperatuur verwarmingsinstallaties, warmte terugwin-installaties, zonnecollectoren maar ook de oude vertrouwde gaskachels en geisers.

J.N. Jonker BV doet zelf geen onderhoud aan verwarmingstoestellen. De garantie op geïnstalleerde verwarmingstoestellen wordt uitgevoerd door Energieservice Noord West (www.esnw.nl). Aan het einde van de garantieperiode biedt Energieservice Noord West een vrijblijvende offerte aan voor een onderhoudscontract.


Verwarming (zakelijk)
J.N. Jonker BV installeert complete dik- of dunwandige verwarmingsinstallaties , cv-ketels, combiketels, boilers, vloerverwarming, laagtemperatuur verwarmingsinstallaties, warmte terugwin-installaties, zonnecollectoren maar ook de oude vertrouwde gaskachels en geisers.

J.N. Jonker BV doet zelf geen onderhoud aan verwarmingstoestellen. De garantie op geïnstalleerde verwarmingstoestellen wordt uitgevoerd door Energieservice Noord West. Zie ook www.esnw.nl. Aan het einde van de garantieperiode biedt Energieservice Noord West een vrijblijvende offerte aan voor een onderhoudscontract. Ook voor het huren van een cv ketel kunt u bij ons terecht.

Plaatsen in de regio Zaanstreek-Waterland