Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare CV installateurs in regio Zaanstreek-Waterland

VBK

VBK Adres:
VBK
Zuiderhoofdstraat 135
1561 AK Krommenie

Tel. 075 - 6288501
Fax. 075 - 6226078

Website. www.vbk-krommenie.nl
Email. info@vbk-krommenie.nl

Beschrijving:
Wij zijn een gerenommeerd allround installatiebedrijf met enthousiaste medewerkers, die allen een vakopleiding hebben genoten.

Al ruim een halve eeuw is VBK een begrip in Krommenie en omstreken. Zowel particulieren, als aannemers, bedrijven en instellingen maken gebruik van onze diensten.

Overweegt u een nieuwe CV-installatie?
Kom naar de showroom aan de Zuiderhoofdstraat 135 voor een gedegen advies op maat! Samen met u kijkt één van onze vakspecialisten naar uw wensen en de huidige situatie, waarna wij u een passend voorstel kunnen doen. Tevens doen wij onderhoud en service van gasapparaten.

(Design)radiatoren
De woonkamer, de hal, de slaapkamer, de werkkamer, de keuken, de badkamer, de zolder. Elke ruimte vraagt een andere capaciteit radiator. En misschien verwacht u wel meer dan alleen warmte?

Naast de reguliere radiatoren die wij u kunnen leveren, is er tegenwoordig een keur aan mogelijkheden op het gebied van designradiatoren! Waarom in de hal geen mooie radiator met spiegel? En lekker warme handdoeken in de badkamer? En een in het oog vallende radiator in de woonkamer verdient ook wat aandacht.

In onze showroom kunnen wij u adviseren in de juiste radiator en kijken daarbij ook naar de capaciteit.

Plaatsen in de regio Zaanstreek-Waterland