Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare CV installateurs in regio Den Haag

Westland Verwarming

Westland Verwarming Adres:
Westland Verwarming
Meidoornstraat 93
2691 VB 's-Gravenzande

Tel. 0174 - 881922

Website. www.westlandverwarming.nl
Email. info@westlandverwarming.nl

Beschrijving:
Welkom bij Servicebedrijf Westland Verwarming.

Wij zijn een servicegericht installatiebedrijf, werkzaam in de regio Westland/Haaglanden en de specialist op het gebied van verwarming!

U kunt ervan op aan dat er een gediplomeerd en ervaren vakman langskomt om de werkzaamheden uit te voeren, uw situatie op te nemen of om de problemen te verhelpen.

Installeren van toestellen
De gemiddelde gebruikstijd van een verwarmingstoestel schommelt rond de 15 jaar. Dit is afhankelijk van het aantal branduren, de frequentie van het preventief onderhoud en het type of merk toestel. Het vervangen van een toestel kan onder andere de volgende voordelen hebben:
● Lagere energiekosten
● Hoger veiligheidsniveau
● Meer comfort (warm water en een constante kamertemperatuur)
● Milieuw vriendelijk (minder CO2 uitstoot)

Wij kunnen u tegen uiterst scherpe prijzen leveren:
● CV toestel (combi) ● gashaard ● Boiler (zon, gas) ● Geiser ● woningventilator

Aanpassen / installeren leidingwerk
Tevens hebben wij de mogelijkheid tot het installeren/ aanpassen van leidingwerk in CV, water, electra en of gasleiding. U kunt hierbij denken aan het plaatsen van een buitenkraan tot het monteren van een radiator op de zolder.

Denk ook aan het verplaatsen van het stopcontact voor de ketel en het op dichtheid controleren van uw gasleiding. Hiervoor gebruiken wij meetapparatuur zodat u en wij verzekerd kunnen zijn van uw veiligheid.

Dit zijn maar een paar voorbeelden hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Onderhoud
Het onderhouden van uw verwarmingstoestel wordt steeds belangrijker. Een hoog rendementstoestel bijvoorbeeld, verlangt periodiek onderhoud. Dit komt mede door de vorming van condenswater waaruit het toestel zijn hoge rendement verkrijgt.
Zonder onderhoud zal uw gasverbruik omhoog gaan en het rendement dalen. Daarnaast wordt ook de regelapparatuur steeds gevoeliger, deze dient ook met regelmaat gecontroleerd en bijgesteld te worden. Dus ook als u geen klachten heeft is onderhoud van uw verwarmingstoestel belangrijk voor:
● Veiligheid
● Minder gasverbruik
● Vroegtijdig opsporen/voorkomen van mankementen
● Langere levensduur

Vraag naar onze periodieke onderhoudsprijzen, combinatie-onderhoud al vanaf €30,- (onderhoud vindt plaats zonder contract)

Storingen
Voor storingen zijn wij altijd te bereiken, 7 dagen per week. Onze servicemonteurs zullen er alles aan doen zo snel mogelijk een oplossing te bieden.

Let op: Periodiek onderhoud kan veel storingen voorkomen. Bij veel verzekeringsmaatschappijen is periodiek onderhoud verplicht.
In geval van brandschade loopt u mogelijk risico!

Merken welke wij onderhouden en storingen aan verhelpen zijn o.a.: Agpo, Awb, Atag, Baretta, Bosch, Junker, Daalderop, Faber, Intergas, Itho, Nefit, Radson, Remeha, Rodiac, Vaillant, Wolf etc.

Plaatsen in de regio Den Haag