Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare CV installateurs in regio Den Haag

Magielsen Warmtetechniek

Magielsen Warmtetechniek Adres:
Magielsen Warmtetechniek
Oude Middenweg 231a
2491 AG 's-Gravenhage

Tel. 070 - 3070768
Fax. 070 - 3874066

Website. www.cvdenhaag.nl

Beschrijving:
Magielsen Warmtetechniekis sinds 1987 actief als erkend cv-bedrijf. Ons werkgebied is regio Zuid-Holland. Wij hebben een vaste klantenkring die jaarlijks groeit.

Wij monteren en leveren complete cv-installaties van alle bekende cv-merken, zoals: Agpo, Atag, Bosch, Daalderop, Intergas, Itho, Nefit, Rehema en Vaillant. Onderdelen van deze merken zijn voor ons geen probleem. Ketel vervanging kunnen wij direct binnen 1 dag voor u verzorgen. Onze ketelprijzen zijn beslist concurrerend en wij werken volgens BRL 6000. Hiermee onderscheiden we ons van onze collega's. De service- en onderhoudsdienst is van topkwaliteit. Dat mag u ook verwachten als we bijvoorbeeld een nieuwe cv-ketel bij u plaatsen. Dit geeft extra zekerheid voor de cliënt Sinds 2007 is Magielsen Warmtetechniek een onderdeel van de KLOKWERF groep.

U wordt altijd, ook in het weekend, geholpen bij een eventuele storing door onze storingsdienst. Er wordt 1 keer per jaar een onderhoudsbeurt verricht. Dan wordt de ketel ook gecontroleerd op de goede en veilige werking. Onze klantenkring bestaat uit particulieren, verenigingen van eigenaren, woningbeheerders, ketelhuizen van flatgebouwen en kantoren. Radiatoren zijn er tegenwoordig in vele soorten, maten en kleuren. Graag willen we u adviseren in uw keuze en montage mogelijkheden. Convectorputten kunnen wij uit voorraad leveren.

Service contract
¤ U wordt binnen 24 uur geholpen.
¤ Wij werken met dagdelen planning, bijvoorbeeld in de ochtend tussen 8:00 en 10:00.
¤ Ook ketel vervanging wordt door ons binnen 24 uur geregeld.
¤ Na werktijden zijn wij via antwoordapparaat bereikbaar door middel van een mobiel telefoonnummer van onze service monteurs.
¤ Wij rekenen geen voorrijkosten en arbeidsloon bij All-in contract.
¤ Voor 10 uur gebeld zelfde dag geholpen.
¤ Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel.
Wij nemen ook oudere toestellen in onderhoud en bij ons gelden geen inschrijfgeld en geen langjarige contracten!

Plaatsen in de regio Den Haag