Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare CV installateurs in regio Eindhoven

I W T Veldhoven

I W T Veldhoven Adres:
I W T Veldhoven
Capella 26
5505 TC Veldhoven

Tel. 040 - 2822835

Website. www.iwt-veldhoven.nl
Email. iwtveldhoven@onsmail.nl

Beschrijving:
Wij houden ons bezig met het installeren en onderhouden van verwarming en vervangen van cv ketels. Maar natuurlijk worden er ook andere werken door ons uitgevoerd. IWT-Veldhoven is een all round installatiebedrijf, kijk voor de andere werken op de website.

Wij beschikken over een behoorlijk magazijn maar werken van thuis uit. Hierdoor zijn wij flexibel en kunnen we de overheadkosten beperken en concurrerend werken. Onze doelstelling is een grote klanttevredenheid die wij bereiken door het bieden van vakmanschap, kwaliteit en service voor een concurrerende prijs.

Bij ons geldt ook: afspraak is afspraak. Wat wij beloven, komen we dus na. Wij zijn lid van GasNed, een samenwerkingsverband van ongeveer 200 installatiebedrijven. Met GasNed kunnen we u voor een cv-toestel of airco een zeer interessant lease of huur concept aanbieden. Zie hierover meer bij verwarming en airco of op de site van GasNed. Wilt u een kijkje nemen op de site van GasNed, klik dan rechts boven op het logo van GasNed . Wij werken veilig en zijn daarvoor VCA gecertificeerd.

Bij ons kunt u terecht voor het aanleggen, voor onderhoud of voor vervanging van uw centrale verwarming installatie, ook met een warmtepomp. Indien gewenst leggen wij de gehele installatie aan met vloerverwarming en/of een
warmte-terugwin-unit.

Onze partners in verwarming: Bosch, Nefit en Remeha. Maar ook anderen merken worden door ons geïnstalleerd.

Plaatsen in de regio Eindhoven