Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare CV installateurs in regio Apeldoorn

Installatiebedrijf Veerman

Installatiebedrijf Veerman Adres:
Installatiebedrijf Veerman
Kweekweg 27
7315 AP Apeldoorn

Tel. 055 - 5213527
Fax. 055 - 5214792

Website. www.veermaninstallatiebedrijf.nl
Email. veerman@veermaninstallatiebedrijf.nl

Beschrijving:
Centrale verwarming
Veel huizen zijn reeds voorzien van centrale verwarming. Toch krijgen wij nog regelmatig aanvragen binnen voor de aanleg van een heel nieuw systeem in een bestaande woning. Daar komt natuurlijk heel wat bij kijken:

Samen met u maken wij een plan van aanpak, dat resulteert in een offerte:
- Als eerste wordt een keuze gemaakt voor de HR-CV-ketel die bij uw woning hoort wat betreft capaciteit en warmwater behoefte en eventueel met zonne-energie.
- De volgende stap is het uitzoeken van de radiatoren. Een ruime keuze kunnen wij hierin bieden, van het standaard model tot de nieuwste design radiatoren in de door u gewenste kleuren en maten.
- De leidingen kunnen natuurlijk zoveel mogelijk worden weggewerkt en waar nodig geïsoleerd.
- Een thermostaat die bij uw leefwijze hoort sluiten wij voor u aan en zullen deze ook voor u inregelen.

CV-onderhoud
Om uw Centrale verwarmingssyteem goed te kunnen onderhouden bieden wij u via GASNed een contract aan zodat u niet zonder warmte en warm water komt te zitten op de weekenden en de feestdagen wanneer alle bedrijven gesloten zijn. De ervaring is dat zonder onderhoudscontract de jaarlijkse controle in de vergetelheid raakt en daardoor kan een toename ontstaan van het gasverbruik, dat niet gunstig is voor uw energierekening.

GasNed biedt drie soorten onderhoudscontracten aan:
- GasNed onderhoud
- GasNed Service plus
- GasNed All-in
Kijk voor de inhoud van de abonnementen op de website.

Nieuwe CV ketel
Uw oude CV ketel heeft het na jaren trouwe dienst helaas begeven of staat op het punt dit te doen. Wat staat u dan te wachten en voor welke keuze staat u dan?

Wilt u kopen of huren?
Of het ZEKERHEIDSPLAN ( voor een vast bedrag per maand all inclusive ) gedurende 6 of 12 jaar, zorgeloze warmte.

Welke ketel hoort bij uw woning?
Hoe staat het met het warmwatercomfort?
Welke thermostaat hoort bij uw leefwijze?

Installatiebedrijf Veerman kan u hierbij begeleiden om uiteindelijk samen een verantwoordelijke keuze te kunnen maken. We werken al sinds 1980 met Nefit, die uitstekende en energiezuinige CV-ketels fabriceert. Al in 1,5 miljoen Nederlandse woningen zijn Nefit HR-ketels geplaatst, waarmee de kwaliteit van de Nefit ketels is bewezen.

Onze monteurs hebben ruime ervaring met het installeren en onderhouden van de Nefit CV-ketels. Via GASNed bieden we onderhoudscontracten aan, die garanderen dat u snel geholpen wordt bij eventuele storingen en dat uw ketel periodiek onderhouden wordt. Periodiek betekent bij Installatiebedrijf Veerman dat uw ketel jaarlijks een onderhoudsbeurt krijgt.

Plaatsen in de regio Apeldoorn