Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare CV installateurs in regio Alkmaar

Installatiebureau Flexible BV

Installatiebureau Flexible BV Adres:
Installatiebureau Flexible BV
Nijverheidsweg 11
1785 AA Den Helder

Tel. 0223 - 668487

Website. www.flexible-denhelder.nl
Email. info@flexible-denhelder.nl

Beschrijving:
Installatiebureau Flexible is een onderneming die thuis is op onder andere het terrein van de Centrale verwarming. Deskundigheid, reputatie, uitgekiende calculaties en nauwkeurige bouwplanning zijn daarbij trefwoorden binnen een heldere organisatie die via korte lijnen slagvaardig te werk gaat.

Wij zijn een allround installatiebureau, voornamelijk werkzaam in de Kop van Noord Holland. Wij kunnen kwaliteit leveren op hoog niveau doordat wij over zeer ervaren, flexibel en vakkundig personeel beschikken, maar ook omdat wij alle kennis in eigen huis hebben.

Zo beschikken wij ook over eigen geautomatiseerde calculatie en tekenafdeling, berekeningen op het gebied van installaties worden door ons zelf uitgevoerd, wat voor u de communicatie erg vergemakkelijkt!


CV
Centrale verwarming staat voor het verwarmen van een gebouw vanuit een centraal punt. Vroeger was er een open haard of een gaskachel in de woonkamer. Later werden ook andere vertrekken verwarmd met aparte gaskachels. Het gebruik van een centrale stookplaats in combinatie met een buizenstelsel om de warmte doorheen het huis te leiden, is efficiënter.

De centrale verwarmingsketel of CV ketel verwarmt meestal water dat via leidingen door radiatoren stroomt die de warmte afgeven. In plaats van radiatoren, kan het verwarmde water ook gebruikt worden bij vloerverwarming. Centrale verwarmingsinstallaties worden meestal aangelegd en onderhouden door loodgieters of installateurs.

Een radiator maakt deel uit van een centrale verwarming. De warmte-uitwisseling gebeurt volgens het tegenstroomprincipe: het warme water stroomt van boven en koelt af naar onder toe, terwijl de opgewarmde lucht langs de radiator omhoog stroomt (omdat warme lucht lichter is dan koude lucht).


Heatservice BV
Heatservice is gespecialiseerd in het uitvoeren van service en onderhoud aan diverse verwarming, warmwater en duurzame energie toestellen. Het bedrijf heeft diverse onderhoudskontrakten voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers. Tevens kunt u bij Heatservice terrecht wanneer u een storing heeft aan één van bovengenoemde toestellen.

Onze service en onderhoudmonteurs zijn zeer vakkundig en hebben een ruime ervaring op het gebied van service en onderhoud.

Plaatsen in de regio Alkmaar