Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare CV installateurs in regio Alkmaar

Installatiebedrijf Kusch

Installatiebedrijf Kusch Adres:
Installatiebedrijf Kusch
Hazenkoog 12
1822 BS Alkmaar

Tel. 072 - 5623434
Fax. 072 - 5613564

Website. www.kuschalkmaar.nl
Email. info@kuschalkmaar.nl

Beschrijving:
Installatiebedrijf Kusch b.v. Levert en installeert al jaren complete centrale- verwarmingsinstallaties,warmwatersystemen, luchtverwarming, vloerverwarming, ventilatiesystemen (warmteterugwinning), zonneboilers, stralingspanelen voor woningen, bedrijfspanden en gebouwen geheel afgestemd op uw persoonlijke situatie.

Kusch b.v. staat 7 dagen per week, 24 uur per dag met onze gecertificeerde monteurs voor u klaar om uw c.v.-ketel of warmwatertoestel in een optimale conditie te houden zodat uw comfort gegarandeerd blijft.

Wij staan garant voor vakkundig onderhoud, snelle reparaties en het adequaat verhelpen van storingen. Om verzekert te zijn van een goede zorg kunt u een onderhoudscontract bij ons afsluiten (aanvraagformulier*)

Sfeerverwarming is een hedendaagse trendsetter op gebied van gezellige verwarming, een perfecte combinatie van sfeer, warmte en design voor elk interieur of ruimtes. Wij leveren een talrijke gasgestookte sfeerhaarden welk te bezichtigen zijn in een van onze showrooms.

Voor het vervangen van uw c.v.-ketel, warmwatertoestel of lokale verwarming bent u bij ons aan het juiste adres ook wanneer uw ketel het plots begeeft, leveren en installeren wij de volgende dag een nieuw toestel.

Kusch b.v. levert en installeert alle bekende merken c.v.-ketels, warmwatertoestellen verbeterd en hoog rendement. (zie links naar website fabrikanten)

Ook voor vervanging, aanschaf van Design radiatoren modern of klassiek bent u bij Kusch b.v. aan het juiste adres.

Kortom voor al uw wensen m.b.t. het verwarmen, comfort bent u bij ons aan het juiste adres, of het nou groot of klein is.

Plaatsen in de regio Alkmaar