Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare CV installateurs in plaats Geesteren Ov

Service Groep Oost

Service Groep Oost Adres:
Service Groep Oost
Fuutweg 15
7442 CL Nijverdal

Tel. 0548 - 613119
Fax. 0548-613387

Website. www.servicegroepoost.nl

Beschrijving:
Service Groep Oost houdt zich uitsluitend bezig met service en onderhoud aan technische installaties van particulieren en in utiliteitsgebouwen.

Onze specialisatie garandeert een snelle service door doorgewinterde monteurs die het voorkomen en oplossen van storingen en problemen tot in de perfectie beheersen.

Uiteraard zijn wij als service groep op ieder telefoontje en elke storing voorbereid, maar voorkomen is nog altijd beter dan genezen. Daarom bieden we u graag een service- en onderhoudsabonnement aan.

Dat betekent dat u naar uw particuliere CV-installatie geen omkijken meer heeft.

Wij nemen ieder jaar contact met u op voor een inspectie- en onderhoudsbeurt. Uw CV-ketel wordt dan schoongemaakt en opnieuw afgesteld.

Een onderhoudsabonnement voor jaarlijks onderhoud bedraagt € 66,00 per jaar inclusief BTW.

Storingen
Servicegroep Oost houdt zich uitsluitend bezig met service en onderhoud aan technische installaties van particulieren en in utiliteitsgebouwen. Deze specialisatie garandeert een snelle service door doorgewinterde monteurs die het voorkomen en oplossen van storingen en problemen tot in de perfectie beheersen.

De hele organisatie is ingericht op snel reageren en een puur persoonlijke benadering van individuele klanten, 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Uw vraag wordt dus nooit doorkruist door een goot project waarvan de oplevering voor de deur staat.

Een onderhoudsabonnement voor jaarlijks onderhoud sluit u af vanaf € 66,00 per jaar inclusief BTW.

Plaatsen in de regio Twente