Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare CV installateurs in plaats Westerbork

Kiekebos Installatietechniek

Kiekebos Installatietechniek Adres:
Kiekebos Installatietechniek
Hertenlaan 88
9408 CM Assen

Tel. 0592 - 398602
Fax. 0592 - 398597

Website. www.kiekebosassen.nl
Email. info@kiekebosassen.nl

Beschrijving:
Verwarming
Uw verwarmings- en warm watercomfort hangt voor een groot gedeelte af van de keuze van uw CV installatie. U kunt de installatie puur voor verwarming gebruiken, maar u kunt ook voor een zogenaamde combi ketel kiezen. Dit houdt in dat de cv-ketel tevens zorgt voor warmwater in uw huis, eventueel in combinatie met een boiler. Op deze manier kunt u ruimte besparen doordat u slechts één apparaat heeft en bovendien scheelt het in uw energieverbruik.

Er zijn veel verschillende soorten cv ketels. Om de voor uw woning meest geschikte cv ketel te selecteren, zijn een aantal zaken belangrijk. Ten eerste is de hiervoor genoemde keuze tussen een cv ketel met of zonder warmwatervoorziening van belang.

Ten tweede is natuurlijk de grootte van de te verwarmen vertrekken van belang. Een groot huis heeft ook een krachtigere cv ketel nodig.

Ten derde is voor cv ketels met warmwatervoorziening de benodigde capaciteit van belang. In veel woningen is deze capaciteit niet toereikend. Een bekend voorbeeld is douchen terwijl iemand de warme kraan open draait. Het gevolg is dat er koud water uit de douche komt. Dit komt omdat de capaciteit van de cv ketel in zo'n geval niet groot genoeg is om zowel de douche als de kraan van warm water te voorzien.

Door te kiezen voor een cv ketel met een grotere capaciteit voorkomt u dit soort problemen. Tenslotte is de mate van isolatie van uw woning van belang. Als uw woning goed is geïsoleerd, kan u een lichtere cv ketel nemen, dan wanneer uw woning niet goed is geïsoleerd.

Indien u een vrijblijvende offerte wenst voor het vervangen van uw huidige cv ketel kunt u altijd even contact met ons opnemen.


Onderhoud Gastoestellen
Wanneer de installateur uw centrale verwarming en/of warmwaterinstallatie heeft geïnstalleerd, mag u verwachten dat deze installatie naar behoren functioneert. Om de goede werking te kunnen blijven garanderen heeft de installatie evenwel periodiek onderhoud nodig. Veel verzekeringen stellen dit verplicht.

Waarom onderhoud:
* Economische afstelling
* Veilige installatie
* Optimaal comfort
* Lage belasting voor het milieu
* Verlenging van de levensduur van het apparaat
* Een bedrijfszekere installatie

Kiekebos Installatietechniek heeft alle kennis in huis om dit op professionele wijze voor u te verzorgen. Wij houden de installatie in optimale conditie, verhelpen eventuele mankementen en vervangen onderdelen indien dit noodzakelijk is. Resultaat? Een veilige en energiezuinige installatie. Bij eventuele storingen staan we 24 uur per dag 7 dagen in de week voor u klaar!

U kunt via mail een prijsopgaaf op vragen voor onderhoud.

Plaatsen in de regio Drenthe