Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare CV installateurs in plaats Duivendrecht

Kreeft & Van Wissen

Kreeft & Van Wissen Adres:
Kreeft & Van Wissen
Dorpsstraat 27
1431 CA Aalsmeer

Tel. 0297 - 324734

Website. www.kreeft-wissen.nl

Beschrijving:
InstalCenter Kreeft & van Wissen is de specialist bij u om de hoek voor al uw installaties in en om het huis.

Een verwarming is een uitgave voor jaren. Daarom moet het product doen wat u ervan verwacht. InstalCenter Kreeft & van Wissen geeft u het beste advies voor uw situatie.

Wij staan bekend om onze deskundigheid op het gebied van installatietechniek en we werken uitsluitend met materialen van goede kwaliteit. Onze monteurs werken er tenslotte zelf mee.

Vanaf april 2008 hebben wij speciaal voor u onze showroom in Aalsmeer aangepast om u een beter inzicht te geven van onze producten en service. Wij heten u dan ook van harte welkom!


Vewarmingsinstallaties met combiketel zorgen ervoor dat u nooit zonder warm water zit, en dat uw huis op een prettige en zuinige manier wordt verwarmd. Kreeft & van Wissen onderhoudt bestaande CV-installaties en levert al jaren CV-systemen van gerenommeerde merken als Atag en Nefit.

“Als wij merken dat een installatie aan vervanging toe is, geven wij vrijblijvend een advies.

De nieuwste hoogrendementsketels (HR ketels) stoken zuiniger en hebben dus een hoger rendement. Bovendien zijn ze kleiner en leveren ze meer warm water voor gebruik in bad of douche. Daarnaast leveren wij ook vloerverwarming van WTH, en diverse radiatoren en design radiatoren.”

Bij verwarming denkt u misschien alleen aan een Cv-ketel met radiatoren. Maar heeft u wel een gedacht aan een combiketel, vloer of wandverwarming, designradiatoren of weersafhankelijke regeling?

Plaatsen in de regio Amsterdam