Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare CV installateurs in plaats Baarn

VanPanhuis Ermelo BV

VanPanhuis Ermelo BV Adres:
VanPanhuis Ermelo BV
Tolweg 2a
3851 SK Ermelo

Tel. 0341 - 375200
Fax. 0341 - 560914

Website. www.vanpanhuistechniek.nl

Beschrijving:
VANPANHUIS installatietechniek is een professionele organisatie in de installatiebranche. Wij zijn gespecialiseerd in de aanleg van installaties voor energie en klimaat in de zakelijke en de particuliere markt.

Of het nu gaat om de energievoorziening in uw woning, of de complete installatie in de utiliteitsbouw, wij adviseren u graag om een juiste balans te vinden tussen investering en comfort.

Naast de bedrijven van VANPANHUIS installatietechniek hebben wij een aparte organisatie voor onderhoud en service en een installatiebedrijf in Veendam: TOP Technisch Onderhoud en service Partners en Drenth Installatietechnieken.

Een betrouwbare energievoorziening in woning en bedrijf is een onmisbare basisvoorziening. Met gas, water en elektra zit u er warmpjes bij, is de koffie op z'n tijd bruin en kunt u zien wat u doet.

Wij vertalen uw wensen in een technisch ontwerp en maken een heldere offerte. Daarbij houden we rekening met alle geldende installatievoorschriften en milieutechnische aspecten.

Wij kunnen het gehele traject voor u verzorgen: van advies, ontwerp en aanleg, tot en met service en onderhoud.

Verwarming
Verwarmingsinstallaties kunnen op diverse manieren worden uitgevoerd. Vloerverwarming, of door toepassing van radiatoren. Dat kan in de traditionele uitvoering of in fraaie design modellen.

Plaatsen in de regio Amersfoort